perjantai 10. huhtikuuta 2015

Hiusalan opiskelijat Interbeauty- messuilla Prahassa.

Tänään käytiin hiusalan opiskelijoitten ja opettajien sekä Virpin kanssa Prahassa kosmetiikkamessuilla. Janina oli fiksu ja laittoi jalkaansa 10cm korkkarit vaikka varoiteltiin, ettei varmasti jaksa niillä kävellä koko päivää... Käveltiin linja-autoasemalle, joka on noin 10-15 minuutin päässä meidän hotellilta ja jouduttiin sitten linja-autossa vaihtamaan kenkiä, kun Janina ei enää pystynyt kävelemään.. Nooh, linja-auto starttasi asemalta noin seitsemän aikaan aamulla. Matkan oli tarkoitus kestää kolmisen tuntia, mutta matkan varrella oli sattunut vakava liikenneonnettomuus, ja jouduttiin odottelemaan noin 40 minuutia ennen kun päästiin jatkamaan matkaa.


Perille kuitenkin päästiin ja pienen kävelyn jälkeen oltiin messuhallilla. Halli oli iso ja vanha ja näytti ihan vanhalta lentokonehallilta. Halli oli täynnä erilaisia kojuja joissa oli myytävänä kaikkea hiusten hoito- ja muotoilutuotteita, saksia, kampoja, kappoja, sekä kosmetiikkatuotteita. Joissain kojuissa sai kokeilla jalkahoitoja, hampaidenvalkaisua, meikkejä, erilaisia kasvohoitoja yms.. Osa oli ilmaisia ja osa pientä korvausta vastaan.
Tehtiin Janinan ja Virpin kanssa mahtavia löytöjä, mutta valitettavasti kellään ei ollut hirveästi käteistä matkassa, niin osa ostoksista jäi tekemättä..




Voitte vaan kuvitella minkälaiset reaktiot meillä kahdella oli sellaisten kojujen kohdalla, joissa oli saksia tai jotain muuta ihanaa ♥





Meillä oli koko reissun ajan englannin opettaja Jana tulkkina, ja hän sanoi, että kojuissa näki paljon tsekkiläisiä kauneusalan kuuluisuuksia ja näkyi siellä kuulemma jokunen näyttelijäkin. Mehän ei niitä tietenkään tunnettu, mutta Jana oli aivan innoissaan. 









 Paluumatka sujui ilman ongelmia ja Janina sai napattua mahtavia valokuvia linja-autosta käsin. Kyllä jalat huutaa hallelujaa, kun koko päivän kävelee jalat mutkalla.

 Terkuin Krista ja Janina. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti