maanantai 20. huhtikuuta 2015

Tsekkiläinen keittiö

Kokki- ja tarjoilijaopiskelijoilla oli tänään ohjelmassa Tsekkiläiseen ruokaan tutustumista. Päivän aikana saimme nähdä ja kokeilla struudelin valmistusta ja lettujen tekoa Tsekkiläiseen tapaan. Pääsimme myös syömään tuotoksia.  
Päivän päätteeksi saimme harjoitella vihannesten ja hedelmien kovertamista. Saimme aikaiseksi joutsenia, kukkia ja viuhkia. Kukin sai taiteilla omannäköisiä luomuksia. Olemme saaneet huomata, että Tsekkiläiseen ruokaan kuuluu vahvasti lihaliemialkukeitto, jota saimme jälleen syödä lounaalla.

   Marja-rommi-sokeri lisuke ja perunaletut valmistumassa.

 
       Pannukakku annoksessa ylhäällä näkyvä marjalisuke, luumuhilloa, rahkaa ja tomusokeri.



   Jani pääsi kokeilemaan lettujen paistoa.



    Omenasta kuoriutui joutsen.
    Toinen joutsen


       ... Ja örvelö....

   Struudelit menossa uuniin.

    Aamiainen: latte ja täytetty lettu.
   Koulun baarista saimme valita mieleiset juomat: kuvassa caramel latte.


- Jenni ja Iina







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti